Az MNB Értéktár programja is támogatja az Erdély projektet

A muzeológiai munkát a Magyar Nemzeti Bank Értéktár programja épületek megvásárlásában, lebontásában, átszállításában, valamint berendezések, tárgyak megszerzésében támogatja.
Szerző: Skanzen 2016. december 04.

Az Erdély épületegyüttes nem csak az épített örökséget mutatja majd be, hanem az 1920 és 2000 közötti Erdély és a Partium hagyományos és jelenkori kultúráját, mindennapi életét is, a nemzetiségi, vallási sokszínűségtől kezdve az oktatáson át a néprajzi örökségig. 

 

Az Erdély Tájegység megvalósulását előkészítő értékmentő muzeológiai munkát a Magyar Nemzeti Bank Értéktár programja épületek megvásárlásában, lebontásában, átszállításában, részben pedig a berendezések, a bútorok, a képek, tárgyak megszerzésében támogatja.

 

 

Erdély MNB Értéktár Magyar Nemzeti Bank tájegység


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Élet a fronton túl

Az ÉLET A FRONTON TÚL tematikus évben a múzeum az első világháborút követő éveket idézi meg a kiállítás enteriőrjeiben, kísérőprogramokkal, túravezetésekkel.
Szolgáltatások

Rendezvényhelyszínek

Számos zártkörű rendezvénynek adhat helyet a Skanzen. Csapatépítő vagy családi nap, céges rendezvény, konferencia, esküvő esetén is ideális választás lehet múzeumunk.