Faültetés a Skanzenben

Az ausztráliai Ian Riseley, a Rotary Club International frissen választott világelnöke a Skanzenben indította útjára világméretű faültetési akcióját.
Szerző: Skanzen 2017. július 07.

Magyarországra látogatott Ian Riseley, a Rotary Club Világelnöke. A Világelnök a szentendrei Skanzenben a magyarországi Rotary Clubok képviselőivel 58 fát ültetett, amelyet a későbbiekben még 1500 fa elültetése követhet majd.

 

Az ausztráliai Ian Riseley, a Rotary Club International frissen választott világelnöke első hivatalos útján érkezett hazánkba. A magyarországi Rotary klubok vezetőivel közösen a Skanzenben indította útjára világméretű faültetési akcióját, amelynek során júliusban 58 fát ültettek.

 

A jövő és jelen találkozása jegyében Ian Riseley, Mészáros Zoltán Kormányzó és a Skanzen vezetője, dr. Cseri Miklós az első elültetett facsemete árnyékában egy időkapszulát helyezett el az utókor számára a magyar Rotary Klubok üzeneteivel. Ezután valamennyi magyarországi - szám szerint 58 - Rotary Klub elültette facsemetéjét. A tervek szerint ez egy Rotary Emlékhely alapját szolgálja majd, amelyet októberben további 1500 fa elültetésekor avatnak fel.

rotary rotary club faültetés


Kapcsolódó cikkek
Szolgáltatások

Rendezvényhelyszínek

Számos zártkörű rendezvénynek adhat helyet a Skanzen. Csapatépítő vagy családi nap, céges rendezvény, konferencia, esküvő esetén is ideális választás lehet múzeumunk.
Fedezze fel online

Skanzen App

Járja be Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeumát a Skanzen telefonos alkalmazása segítségével! Online térkép, tematikus túrák, kiállításvezető, játék és sok más egy helyen.
Látogatás

Gyermek-élménypontok

Mesekert? Bábszínház? Gyerekgazdaság? Fotóműhely? A gyerekek számára a múzeum igazi játszótérré válhat. Fedezzétek fel együtt, hozd el a családot ebbe a csodavilágba!

Intézményeink