Skanzen - Aranyérmes a Skanzen 

Aranyérmes a Skanzen

A díjat az Magyar Művészeti Akadémia nyújtja át minden évben a magyar kultúra és művészet elismertségéért tevékenykedőknek.
Szerző: Skanzen 2018. május 30.

skanzen_mma_aranyerem.jpg

 

A Magyar Művészeti Akadémia Aranyérmét 2018-ban a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum érdemelte ki a magyar kultúra és művészet társadalmi elismertsége érdekében végzett tevékenységéért. A díjat az intézmény képviseletében dr. Sári Zsolt főigazgató-helyettes vette át.

A Magyar Művészeti Akadémia minden évben annak a személynek vagy szervezetnek ítéli oda az Aranyérmet, aki munkájával, anyagi támogatásával, egyéb adományával vagy tevékenységével hozzájárul a magyar kultúra és művészet elismertségének emeléséhez. A díjat a Magyar Művészeti Akadémia május 30-án megrendezett éves közgyűlésén adták át.

MMA Aranyérem díj


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Tematikus tárlatok

Múzeumunk fontos 20. századi témákat is feldolgoz. A paraszti társadalom felbomlásának, a dél-dunántúli lakosságcserének és a málenkij-robotnak is szenteltünk egy-egy tárlatot.
Látogatás

Gyermek-élménypontok

Mesekert? Bábszínház? Gyerekgazdaság? Fotóműhely? A gyerekek számára a múzeum igazi játszótérré válhat. Fedezzétek fel együtt, hozzátok el a családot ebbe a csodavilágba!

Intézményeink