Aranyérmes a Skanzen

A díjat az Magyar Művészeti Akadémia nyújtja át minden évben a magyar kultúra és művészet elismertségéért tevékenykedőknek.
Szerző: Skanzen 2018. május 30.

skanzen_mma_aranyerem.jpg

 

A Magyar Művészeti Akadémia Aranyérmét 2018-ban a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum érdemelte ki a magyar kultúra és művészet társadalmi elismertsége érdekében végzett tevékenységéért. A díjat az intézmény képviseletében dr. Sári Zsolt főigazgató-helyettes vette át.

A Magyar Művészeti Akadémia minden évben annak a személynek vagy szervezetnek ítéli oda az Aranyérmet, aki munkájával, anyagi támogatásával, egyéb adományával vagy tevékenységével hozzájárul a magyar kultúra és művészet elismertségének emeléséhez. A díjat a Magyar Művészeti Akadémia május 30-án megrendezett éves közgyűlésén adták át.

MMA Aranyérem díj


Kapcsolódó cikkek
A Skanzen

Mutasd a maszkod!

A Skanzen szeretné a jövő számára megőrizni azokat a történeteket, amelyek ma történnek velünk. Ezért is szeretnénk dokumentálni az éppen mindennapi használatba kerülő...
A Skanzen

Gyászhír

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy szeretett kollégánk Széles Miklós Zsolt türelemmel viselt, hosszú betegség után visszaadta lelkét a Teremtőnek.