Museum Dance Off 5 verseny

Indultunk a MUSEUM DANCE OFF nemzetközi versenyen, melyen a legjobb múzeumi táncolós videóra lehet szavazni.
Szerző: Skanzen 2018. április 19.

VAJON MEDDIG BÍRJUK A PÖRGÉST?

 

Az I'M FROM HUNGARY című videóval indultunk idén a when you work at a museum múzeumi blog által létrehívott videós versenyen.

 

Mi nem csak azt vállaltuk, hogy táncolunk, hanem kulisszatitkokat is megmutatunk - például, hogy miért járunk golfautóval, mit lehet látni a Látványtárban és hogy általában véve meddig bírjuk a pörgést. A vidám csapatmunka végeredménye egy videó, amelyben (szinte) minden múzeumi dolgozónk megjelenik, és amely megmutatja, milyen sokszínű és változatos a Skanzen.

 

Az április 23-ai szavazáson végül az ukrán Kamianets-Podilsky Museum jutott tovább. A Skanzen videója 6310 szavazatot zsebelt be. Köszönjük a voksokat, a sokezres megtekintést, több száz megosztást!

 

 

Miből áll a verseny?

A versenyen a világ bármely múzeuma indulhat egy saját maga által készített videóval, amelyben valamilyen formában megjelenik a tánc. A régiók nyertesei egynapos internetes szavazás segítségével juthatnak tovább az utolsó fordulóba.

 

Hogyan zajlik a szavazás? 

Az első fordulóban a régiók küzdenek meg egymással. Múzeumunk a kelet-európai régión belül indult április 23-án. A legtöbb szavazatot kapott versenyző jutott tovább a nemzetközi fordulóba, melyből május 16-án kerül ki majd a győztes.

Museum Dance Off Dance Off Museum Dance Off 5 Dance Off 5 verseny I'm from Hungary


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Legyél a Skanzen Vonat önkéntese

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum önkéntes programja EGYEDÜLÁLLÓ, INGYENES képzési lehetőséget kínál a vasút és a régmúlt kedvelőinek. A jelentkezők a tanfolyam sikeres elvégzése...