Te milyennek látod a Skanzent? - Arculati pályázat

Pályázati kiírás a Skanzen új ajándéktárgyainak megtervezésére a Skanzen múzeumi boltjai számára.
Szerző: Skanzen 2018. július 27.
skanzen_tervpalyazat.jpg
 
A Skanzen egyik legfontosabb célkitűzése, hogy megmutassa, hogyan használható a hagyományos tudás a 21. században. 
 
Évek óta dédelgetett vágyunk, hogy a Múzeumban a látogatókat fogadó élmények, a tárgyakon fellelhető motívumok, a lakóházakban található izgalmas tárgyak, vagy az elődeink által használt mindennapi eszközök a látogatók által is kézzelfoghatóak és hazavihetőek legyenek.
 
Ezért a Magyar Formatervezési Tanács, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum és a Skanzenért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot ír ki a „Skanzen-élményt” megtestesítő, a Skanzen arculatához illeszkedő ajándék- és használati tárgyak arculatának tervezésére a Skanzen múzeumi boltja számára.
 
A részletes pályázati kiírás ITT található.

Letölthető jelentkezési lap
pályázat tervpályázat arculati pályázat


Kapcsolódó cikkek
Tanulás

Örökség Műhelyek

Mit hagytak ránk örökül elődeink? Van ezek között a „régi, de nem ósdi” dolgok között valami, ami képes túlélni évszázadokat, megújulni, életünk részévé válni?
Tanulás

Heted7 Tábor 2019

Várjuk a 6-12 éves gyerekeket nyári napközis táborainkba, ahol a Skanzen egyedi lehetőségeit kihasználva tartalmas és szórakoztató időtöltést kínálunk.
Látogatás

Skanzen Futóbérlet

Kapcsolódjon ki aktívan a Skanzenben! Nem mindennapi, természetvédelmi területen, 100-200 éves épületek között, biztonságban sportolhat, futhat a Skanzenben. Nevezzen be egy körre!