Skanzen Barangoló

ÚJ! Kölcsönözhető túracsomag a Skanzen felfedezésére - foglalkoztató füzettel, kiegészítő játékokkal kedveskedünk a legkisebbeknek!
Szerző: Skanzen 2018. június 07.

Megérkeztek a SKANZEN BARANGOLÓ felfedező csomagok!

 

skanzen_barangolo.jpg

 

Legkisebb látogatóink számára szeretnénk kedveskedni a Skanzen Barangoló tarisznyákkal, melyeket a látogatás elején, a Skanzen információs pultjánál lehet kölcsönözni a bejárati épületben. 

 

A többféle színben és témában összeállított csomagok izgalmas útravalót kínálnak a múzeum felfedezéséhez. Minden témához egy-egy foglalkoztató füzet és néhány kiegészítő kellék kapcsolódik.

 

A találós kérdéseket és feladványokat tartalmazó játékos feladatlapok segítségével kicsik és nagyok megismerhetik a falu állatait, a paraszti ételeket és a népi mesterségek világát. A színes Skanzen tarisznyákban lapuló gyöngyökre, vasszegekre és a nagyítóra is szükség lehet a Skanzen rejtett útvonalainak felfedezésében.

 

Induljon a barangolás!

 

Foglalkoztató füzeteink:
- Mesterek, mesterségek

- Állatok

- Konyhatitkok

 

barangoló skanzen barangoló konyhatitkok állataink mesterek mesterségek foglalkoztató füzet túracsomag gyerekeknek


Kapcsolódó cikkek
A Skanzen

Aranyérmes a Skanzen

A díjat az Magyar Művészeti Akadémia nyújtja át minden évben a magyar kultúra és művészet elismertségéért tevékenykedőknek.
Látogatás

Gyermek-élménypontok

Mesekert? Bábszínház? Gyerekgazdaság? Fotóműhely? A gyerekek számára a múzeum igazi játszótérré válhat. Fedezzétek fel együtt, hozzátok el a családot ebbe a csodavilágba!
Látogatás

Tematikus tárlatok

Múzeumunk fontos 20. századi témákat is feldolgoz. A paraszti társadalom felbomlásának, a dél-dunántúli lakosságcserének és a málenkij-robotnak is szenteltünk egy-egy tárlatot.

Intézményeink