Skanzen Barangoló

ÚJ! Kölcsönözhető túracsomag a Skanzen felfedezésére - foglalkoztató füzettel, kiegészítő játékokkal kedveskedünk a legkisebbeknek!
Szerző: Skanzen 2018. június 07.

Megérkeztek a SKANZEN BARANGOLÓ felfedező csomagok!

 

skanzen_barangolo.jpg

 

Legkisebb látogatóink számára szeretnénk kedveskedni a Skanzen Barangoló tarisznyákkal, melyeket a látogatás elején, a Skanzen információs pultjánál lehet kölcsönözni a bejárati épületben. 

 

A többféle színben és témában összeállított csomagok izgalmas útravalót kínálnak a múzeum felfedezéséhez. Minden témához egy-egy foglalkoztató füzet és néhány kiegészítő kellék kapcsolódik.

 

A találós kérdéseket és feladványokat tartalmazó játékos feladatlapok segítségével kicsik és nagyok megismerhetik a falu állatait, a paraszti ételeket és a népi mesterségek világát. A színes Skanzen tarisznyákban lapuló gyöngyökre, vasszegekre és a nagyítóra is szükség lehet a Skanzen rejtett útvonalainak felfedezésében.

 

Induljon a barangolás!

 

Foglalkoztató füzeteink:
- Mesterek, mesterségek

- Állatok

- Konyhatitkok

 

Ajánlott életkor: kb. 6 - 10 éveseknek

barangoló skanzen barangoló konyhatitkok állataink mesterek mesterségek foglalkoztató füzet túracsomag gyerekeknek


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

A test határai

2020-ban Határtalan Skanzen címmel tematikus évet rendeztünk, amely sok szempontból járta körbe a határ kérdését. Idén tovább bővítettük a témakört, és új időszaki...
Tanulás

ÚJ! Faműves tábor 2022

Faműves nyári tábor - először a Skanzen történetében! Várjuk a fát és az alkotást kedvelő felnőtteket és nagyobbacska gyerekeket! Ismerkedjünk meg a fával közösen, és...
Látogatás

Skanzen Kártya

Váltson Skanzen kártyát, hogy egész évben ingyen látogathassa a Skanzent, és élvezze a Skanzen Kártyához kapcsolódó további előnyöket!