Mádi borozó

A Felföldi mezővárosba betérő múzeumlátogatók kedvenc pihenőhelye a kereskedőház pincéjében található Mádi borozó.
Szerző: Skanzen 2017. november 02.

skanzen_madiborozo.jpg

Az egyedülálló szőlő- és borkultúra városképző tényezővé vált az egykori felföldi mezővárosok esetében. Így Felföldi mezőváros tájegységünkben pince és borozó is helyet kapott, melyben Magyarország különböző bortermelő régióiból származó borokból, üdítőkből, kávéból összeállított itallappal várjuk a betérő vendégeket. A Mádi lakóházhoz tartozó pincében fogadóhelyiséget üzemeltetünk. Érdemes beljebb térni itt is: a pincehelyiség hátsó termében még többet megtudhatunk a bor- és kocsmakultúráról egy ehhez kapcsolódó kiállítás segítségével.

 

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a borozó átmenetileg zárva tart. Rendezvényhelyszínként vagy turisztikai látogatás, céges kirándulás céljából azonban továbbra is foglalható. Bővebb információ a linkekben szereplő elérhetőségeken.

 

(Frissítve: 2018.06.06)

Skanzen


Kapcsolódó cikkek
Fedezze fel online

Skanzen App

Járja be Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeumát a Skanzen telefonos alkalmazása segítségével! Online térkép, tematikus túrák, kiállításvezető, játék és sok más egy helyen.
Szolgáltatások

Turisztikai programok

Szeretne kóstolót kapni Magyarországból? Ízletesen és élményszerűen mutatjuk be hazánk értékeit. Tekintse meg a szentendrei Skanzen turisztikai ajánlatait!