Portékabolt

A bejárat épületében skanzenes szuvenírek és egyéb kézműves termékek, ajándékok, könyvek, múzeumi kiadványok széles választékából válogathat.
Szerző: Skanzen 2017. november 02.

skanzen_portekabolt_museumshop.jpg

Időzzünk el a múzeum Portékaboltjában, hiszen itt érdekes és hasznos információkhoz juthatunk a kiállításhoz kapcsolódó információs füzetek, kiállításvezetők, kiadványok segítségével. A múzeum területét is ezen az üzleten keresztül hagyhatjuk el, így egyedi ajándéktárgyakkal, kézműves termékekkel térhetünk haza. A Vasútállomás épületének földszintjén található üzletben Pannonhalmi pálinkák, kézműves szappankülönlegességek, hímzett párnák, kerámiabögrék, levendulapárnák, fából készült játékok és egyéb zsűrizett kézműves termékek színesítik a kínálatot. Itt szerezhetők be múzeumi kiadványaink is: az állandó kiállításhoz információul szolgáló kiállításvezető, a különböző témákat feldolgozó múzeumi füzetek, illetve időszaki kiállításainkhoz kapcsolódó kiadványaink több nyelven is segítik a felfedező körutat a Skanzenben.

 

A portékabolt nyitvatartása:

A múzeum nyitvatartási napjain 10:00-től 17:30-ig

Portékabolt Skanzen portéka múzeumbolt múzeumi bolt vásárlás szuvenír


Kapcsolódó cikkek
Fedezze fel online

Skanzen App

Járja be Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeumát a Skanzen telefonos alkalmazása segítségével! Online térkép, tematikus túrák, kiállításvezető, játék és sok más egy helyen.