Portékabolt

A bejárat épületében skanzenes szuvenírek és egyéb kézműves termékek, ajándékok, könyvek, múzeumi kiadványok széles választékából válogathat.
Szerző: Skanzen 2017. november 02.

skanzen_portekabolt_museumshop.jpg

Időzzünk el a múzeum Portékaboltjában, hiszen itt érdekes és hasznos információkhoz juthatunk a kiállításhoz kapcsolódó információs füzetek, kiállításvezetők, kiadványok segítségével. A múzeum területét is ezen az üzleten keresztül hagyhatjuk el, így egyedi ajándéktárgyakkal, kézműves termékekkel térhetünk haza. A Vasútállomás épületének földszintjén található üzletben Pannonhalmi pálinkák, kézműves szappankülönlegességek, hímzett párnák, kerámiabögrék, levendulapárnák, fából készült játékok és egyéb zsűrizett kézműves termékek színesítik a kínálatot. Itt szerezhetők be múzeumi kiadványaink is: az állandó kiállításhoz információul szolgáló kiállításvezető, a különböző témákat feldolgozó múzeumi füzetek, illetve időszaki kiállításainkhoz kapcsolódó kiadványaink több nyelven is segítik a felfedező körutat a Skanzenben.

 

Portékabolt Skanzen portéka múzeumbolt múzeumi bolt vásárlás szuvenír


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Gyermek-élménypontok

Mesekert? Bábszínház? Gyerekgazdaság? Fotóműhely? A gyerekek számára a múzeum igazi játszótérré válhat. Fedezzétek fel együtt, hozd el a családot ebbe a csodavilágba!
Tanulás

Év-kör-kép

Az évszakok váltakozása, a gazdasági év munkaalkalmai és a jeles napok szokásai meghatározták a paraszti életmódot. Az évkörnek megfelelően „mindent a maga idejében” végzünk.
Látogatás

Jászárokszállási Fogadó

A Jászárokszállási Fogadó magyaros ízekkel várja nap mint nap a Skanzen látogatóit. A fedett kocsibeálló 250 fős lakodalom megtartására is lehetőséget kínál.

Intézményeink