Portékabolt

A bejárat épületében skanzenes szuvenírek és egyéb kézműves termékek, ajándékok, könyvek, múzeumi kiadványok széles választékából válogathat.
Szerző: Skanzen 2017. november 02.

skanzen_portekabolt_museumshop.jpg

Időzzünk el a múzeum Portékaboltjában, hiszen itt érdekes és hasznos információkhoz juthatunk a kiállításhoz kapcsolódó információs füzetek, kiállításvezetők, kiadványok segítségével. A múzeum területét is ezen az üzleten keresztül hagyhatjuk el, így egyedi ajándéktárgyakkal, kézműves termékekkel térhetünk haza. A Vasútállomás épületének földszintjén található üzletben Pannonhalmi pálinkák, kézműves szappankülönlegességek, hímzett párnák, kerámiabögrék, levendulapárnák, fából készült játékok és egyéb zsűrizett kézműves termékek színesítik a kínálatot. Itt szerezhetők be múzeumi kiadványaink is: az állandó kiállításhoz információul szolgáló kiállításvezető, a különböző témákat feldolgozó múzeumi füzetek, illetve időszaki kiállításainkhoz kapcsolódó kiadványaink több nyelven is segítik a felfedező körutat a Skanzenben.

 

A portékabolt nyitvatartása:

A múzeum nyitvatartási napjain 10:00-től 17:30-ig

Portékabolt Skanzen portéka múzeumbolt múzeumi bolt vásárlás szuvenír


Kapcsolódó cikkek
Fedezze fel online

Skanzen App

Járja be Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeumát a Skanzen telefonos alkalmazása segítségével! Online térkép, tematikus túrák, kiállításvezető, játék és sok más egy helyen.
Szolgáltatások

Turisztikai programok

Szeretne kóstolót kapni Magyarországból? Ízletesen és élményszerűen mutatjuk be hazánk értékeit. Tekintse meg a szentendrei Skanzen turisztikai ajánlatait!