Családi kedvezmények szentendreieknek

Idén extra kedvezményekkel várjuk a szentendrei családokat.
Szerző: Skanzen 2019. április 11.

skanzen_szentendrei_kedvezmenyek.jpg

 

A Skanzen számára kiemelten fontosak a szentendrei családok. Célunk, hogy a múzeum egy olyan hely legyen Szentendre életében, ahova szívesen eljönnek és vissza is térnek a helyi családok.

 

A Skanzen ma már több, mint múzeum. A Skanzen egy intézmény, mely megannyi szolgáltatásával a látogatók és a helyi lakosok igényeit helyezi a középpontba, legyen szó kultúráról, szórakozásról, pihenésről vagy egy finom családi ebédről a hétvégén.

 

Ezért alakítottuk ki a szentendrei családok számára kedvező csomagunkat szentendrei lakcímkártyával rendelkező felnőtt ill. diák számára.

 

A csomag az alábbi kedvezményeket tartalmazza:

 

Belépő

50% kedvezmény a belépőből 

 

Ebédmenü

20%-os kedvezmény a családi menüből minden szombaton és vasárnap a Skanzen Étteremben a melegétel-kínálatra (leves és főétel). A kedvezmény az italkínálatra nem vonatkozik és más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható.

 

Skanzen Kártya

Számos kedvezményt biztosít helyi lakosok számára a Skanzen Kártya. Az éves bérlet tulajdonosai soron kívül léphetnek be a múzeumba minden nyitvatartási napon (beleértve rendezvényes napjainkat is).Részletek ITT).

 

Kérjük, mutassa fel a szentendrei lakcímkártyát a fenti kedvezmények érvényesítéséhez a belépésnél illetve az étteremben való fizetéskor.

 

Várjuk Önöket 2019-ben is!

Skanzen


Kapcsolódó cikkek