Iratkozzon fel megújult hírlevelünkre!

Lemaradt egy programról? Szeretne rendszeresen értesülni közelgő rendezvényeinkről? Érdeklik a kedvezmények? A Skanzen Hírlevelet Önnek találtuk ki.
Szerző: Skanzen 2019. április 12.

skanzen_hirlevel.jpg

 

Iratkozzon fel megújult hírlevelünkre!

Idén megújult hírlevéllel kezdtük a tavaszi szezont! 


Az új színt öltött Skanzen Hírlevelet ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék előre megtervezni látogatásukat, rendszeresen szeretnének emlékeztetőt kapni programjainkról és akiket érdekelnek a Skanzen mindennapjai, érdekességei. Látogatóinknak szóló hasznos információkról, akciókról, kedvezményekről is értesülhet így emailben.
 
Hírlevelet a nyitvatartási időszakban, tavasztól őszig, várhatóan havonta egy alkalommal küldünk a megadott emailcímekre.
 
Feliratkozóink adatait az európai és hazai hatályos jogszabályoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük. 
 
Tartson velünk és legyen naprakész!
 
Tovább a feliratkozásra >>
Skanzen hírlevél Skanzen Hírlevél látogatói hírlevél


Kapcsolódó cikkek
A Skanzen

Gyászhír

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy szeretett kollégánk Széles Miklós Zsolt türelemmel viselt, hosszú betegség után visszaadta lelkét a Teremtőnek.
A Skanzen

Mutasd a maszkod!

A Skanzen szeretné a jövő számára megőrizni azokat a történeteket, amelyek ma történnek velünk. Ezért is szeretnénk dokumentálni az éppen mindennapi használatba kerülő...
Szolgáltatások

Gyerekszülinap

Gyermeke születésnapját, névnapját az ovis társakkal, osztálytársakkal vagy a család aprajával, nagyjával együtt szeretné megünnepelni?
Tanulás

Heted7 Tábor 2020

Várjuk a 6-12 éves gyerekeket nyári napközis táborainkba, ahol a Skanzen egyedi lehetőségeit kihasználva tartalmas és szórakoztató időtöltést kínálunk.