Skanzen - Kattanj Ránk! Online programcsomag 

Kattanj Ránk! Online programcsomag

6 népszerű, Budapest és vonzáskörzetében található családi élményhelyszín összefogásából indult el a KATTANJ RÁNK! online programcsomag.
Szerző: Skanzen 2018. június 06.

kattanjrank_onlineprogramcsomag.jpg

ÚJDONSÁG
Kattanj Ránk! Online programcsomag


Klikkelj, vásárolj, gyere el! 

6 népszerű, Budapesten és annak vonzáskörzetében található családi élményhelyszín összefogásából indult el a Kattanj Ránk! online programcsomag. 

A Szentendrei Szabadtéri Múzeum (Skanzen), a Csodák Palotája, a Vasúttörténeti Park, a Miniversum, a Minipolisz és a Veresegyházi Medveotthon jóvoltából olyan speciális kedvezményeket és ajándék szolgáltatásokat nyújtunk a családoknak, amelyhez máshogy, illetve máshol nem jut hozzá a látogató. 

15% és 20% közötti kedvezmények belépőjegyekre, családi ajánlatok, plusz programok, előadások, szolgáltatások színes kínálata mind megtalálható a helyszínek ajánlatai között. 

Érdemes előre megtervezni a család szabadidős programjait, online megvásárolni a kedvezményes belépőjegyeket és élvezni a helyszínek programjait, atmoszféráját, egyediségét! 

Hamarosan itt a nyári szünet! A csomag remek lehetőség a különböző helyszínek által nyújtott programok megtekintésére, kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre!

 

„Csodás Életünk" csomag >>

(Csodák Palotája és Minipolisz)

 

„Csodás Természet” csomag >>

(Csodák Palotája és Medveotthon)

 

„Városlakóknak” csomag >>

(Minipolisz és Vasúttörténeti Park)

 

„Sínek szárnyán” csomag >>

(Vasúttörténeti Park, Miniversum és Skanzen)

 

„Natura” csomag (természet és állatvilág) >>

Skanzen, Medveotthon, Miniversum

 

RÁKATTANOK >>

kattanj ránk online programcsomag programcsomag kedvezmények kedvezmény családi kedvezmény családi kedvezmények gyerekeknek csopa csodák palotája vasúttörténeti park miniverzum minipolis veresegyházi medveotthon


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Gyermek-élménypontok

Mesekert? Bábszínház? Gyerekgazdaság? Fotóműhely? A gyerekek számára a múzeum igazi játszótérré válhat. Fedezzétek fel együtt, hozzátok el a családot ebbe a csodavilágba!

Intézményeink