Kattanj Ránk! Online programcsomag

6 népszerű, Budapest és vonzáskörzetében található családi élményhelyszín összefogásából indult el a KATTANJ RÁNK! online programcsomag.
Szerző: Skanzen 2018. június 06.

kattanjrank_onlineprogramcsomag.jpg

ÚJDONSÁG
Kattanj Ránk! Online programcsomag


Klikkelj, vásárolj, gyere el! 

6 népszerű, Budapesten és annak vonzáskörzetében található családi élményhelyszín összefogásából indult el a Kattanj Ránk! online programcsomag. 

A Szentendrei Szabadtéri Múzeum (Skanzen), a Csodák Palotája, a Vasúttörténeti Park, a Miniversum, a Minipolisz és a Veresegyházi Medveotthon jóvoltából olyan speciális kedvezményeket és ajándék szolgáltatásokat nyújtunk a családoknak, amelyhez máshogy, illetve máshol nem jut hozzá a látogató. 

15% és 20% közötti kedvezmények belépőjegyekre, családi ajánlatok, plusz programok, előadások, szolgáltatások színes kínálata mind megtalálható a helyszínek ajánlatai között. 

Érdemes előre megtervezni a család szabadidős programjait, online megvásárolni a kedvezményes belépőjegyeket és élvezni a helyszínek programjait, atmoszféráját, egyediségét! 

Hamarosan itt a nyári szünet! A csomag remek lehetőség a különböző helyszínek által nyújtott programok megtekintésére, kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre!

 

„Csodás Életünk" csomag >>

(Csodák Palotája és Minipolisz)

 

„Csodás Természet” csomag >>

(Csodák Palotája és Medveotthon)

 

„Városlakóknak” csomag >>

(Minipolisz és Vasúttörténeti Park)

 

„Sínek szárnyán” csomag >>

(Vasúttörténeti Park, Miniversum és Skanzen)

 

„Natura” csomag (természet és állatvilág) >>

Skanzen, Medveotthon, Miniversum

 

RÁKATTANOK >>

kattanj ránk online programcsomag programcsomag kedvezmények kedvezmény családi kedvezmény családi kedvezmények gyerekeknek csopa csodák palotája vasúttörténeti park miniverzum minipolis veresegyházi medveotthon


Kapcsolódó cikkek
Tanulás

Örökség Műhelyek

Mit hagytak ránk örökül elődeink? Van ezek között a „régi, de nem ósdi” dolgok között valami, ami képes túlélni évszázadokat, megújulni, életünk részévé válni?
Szolgáltatások

Turisztikai programok

Szeretne kóstolót kapni Magyarországból? Ízletesen és élményszerűen mutatjuk be hazánk értékeit. Tekintse meg a szentendrei Skanzen turisztikai ajánlatait!
Látogatás

Skanzen Love Tour pároknak

Randizzatok a Skanzenben vagy éljétek át újra az ismerkedés pillanatait! Önállóan játszható, pecsétgyűjtő túra a párválasztás, ismerkedés, esküvő témáihoz.