Kattanj Ránk! Online programok

Népszerű családi élményhelyszínek összefogásából indult el a KATTANJ RÁNK! online programajánlat.
Szerző: Skanzen 2018. június 06.

skanzen_kattanjrank.jpg

Ajándékozz a családnak karácsonyra is KATTANJ RÁNK! programokat!

 

Négy helyszín, számtalan program, szórakozási lehetőség, kulturális és tudományos élmények akár 15% kedvezménnyel!

 

A Szentendrei Szabadtéri Múzeum (szentendrei Skanzen), a Csodák Palotája (CSoPa), a Vasúttörténeti Park és a Miniversum összefogásából jött létre a KATTANJ RÁNK! PROGRAM, mely kedvezményes belépési lehetőséget biztosít az egész család számára 2019 végéig.

 

Kihagyhatatlan ajánlatunkban a négy helyszín számtalan programot, szórakozási lehetőséget,
kulturális és tudományos élményeket kínál MOST egy csomagban, akár 15% kedvezménnyel!

 

VÁLOGASD ÖSSZE TE A CSOMAG TARTALMÁT ÉS VÁSÁROLD MEG ONLINE! Abban az esetben, ha kínálatunkból két helyszínt választasz, a feltüntetett jegyárainkból 10%, ha három helyszínt választasz, 15% kedvezményt adunk. A megvásárolt belépőjegyek a megváltás napjától egészen 2019. december 31-ig használhatók fel az adott helyszín hivatalos nyitvatartási idejében.

 

Tovább a programcsomagokhoz >>


Kérjük, mielőtt elindultok beváltani a belépőjegyeteket, minden esetben tájékozódjatok a nyitvatartási időről és beváltási feltételekről a helyszínek weboldalain.

kattanj ránk programok kedvezmények kedvezmény családi kedvezmény családi kedvezmények gyerekeknek csopa csodák palotája vasúttörténeti park miniverzum minipolis veresegyházi medveotthon


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Skanzen Love Tour pároknak

Randizzatok a Skanzenben vagy éljétek át újra az ismerkedés pillanatait! Önállóan játszható, pecsétgyűjtő túra a párválasztás, ismerkedés, esküvő témáihoz.