Kattanj Ránk! Online programok

Népszerű családi élményhelyszínek összefogásából indult el a KATTANJ RÁNK! online programajánlat.
Szerző: Skanzen 2018. június 06.

skanzen_kattanjrank.jpg

 

Négy helyszín, számtalan program, szórakozási lehetőség, kulturális és tudományos élmények akár 15% kedvezménnyel!

 

A Szentendrei Szabadtéri Múzeum (szentendrei Skanzen), a Csodák Palotája (CSoPa), a Vasúttörténeti Park és a Miniversum összefogásából jött létre a KATTANJ RÁNK! PROGRAM, mely kedvezményes belépési lehetőséget biztosít az egész család számára 2019 végéig.

 

Kihagyhatatlan ajánlatunkban a négy helyszín számtalan programot, szórakozási lehetőséget,
kulturális és tudományos élményeket kínál MOST egy csomagban, akár 15% kedvezménnyel!

 

VÁLOGASD ÖSSZE TE A CSOMAG TARTALMÁT ÉS VÁSÁROLD MEG ONLINE! Abban az esetben, ha kínálatunkból két helyszínt választasz, a feltüntetett jegyárainkból 10%, ha három helyszínt választasz, 15% kedvezményt adunk. A megvásárolt belépőjegyek a megváltás napjától egészen 2019. december 31-ig használhatók fel az adott helyszín hivatalos nyitvatartási idejében.

 

Tovább a programcsomagokhoz >>


Kérjük, mielőtt elindultok beváltani a belépőjegyeteket, minden esetben tájékozódjatok a nyitvatartási időről és beváltási feltételekről a helyszínek weboldalain.

kattanj ránk programok kedvezmények kedvezmény családi kedvezmény családi kedvezmények gyerekeknek csopa csodák palotája vasúttörténeti park miniverzum minipolis veresegyházi medveotthon


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Tematikus tárlatok

Múzeumunk fontos 20. századi témákat is feldolgoz. A paraszti társadalom felbomlásának, a dél-dunántúli lakosságcserének és a málenkij-robotnak is szenteltünk egy-egy tárlatot.
Látogatás

Skanzen Futóbérlet

Kapcsolódjon ki aktívan a Skanzenben! Nem mindennapi, természetvédelmi területen, 100-200 éves épületek között, biztonságban sportolhat, futhat a Skanzenben. Nevezzen be egy körre!