Skanzen Kártya

Váltson Skanzen kártyát, hogy egész évben ingyen látogathassa a Skanzent, és élvezze a Skanzen Kártyához kapcsolódó további előnyöket!
Szerző: Skanzen 2018. december 15.

Vásároljon SKANZEN KÁRTYA múzeumi bérletet a teljes 2020-as szezonra!

A Skanzen Kártya a teljes évben ingyenes belépési lehetőséget biztosít a múzeumba valamennyi nyitvatartási napon, legyen az normál nyitvatartás, fesztivál vagy kiemelt esemény. Kiváló ajándék lehet a karácsonyfa alá.

 

skanzenkartya_2020.jpg

 

A SKANZEN KÁRTYÁVAL a teljes szezonban igénybe vehető kedvezmények:

✓ 50% kedvezmény a parkolódíjból minden látogatáskor

✓ 10% kedvezmény a Skanzen boltjaiban és vendéglátó-egységeiben (Fogadó, Portékabolt, Szatócsbolt, Skanzen Pékség, Resti, Mádi borozó)

✓ 10% kedvezmény születésnapi zsúrból (adott naptári évben csak egyszer vehető igénybe, saját részre)

 

 Típus Részletek Ár
 Felnőtt  26-62 év között 5.000 Ft
 Diák  6-26 év között 2.500 Ft
 Nyugdíjas  62-70 között 2.500 Ft
Családi gyerek 18 év alatt, gyermekenként,
2 vagy több gyerek esetén
1.800 Ft
Ingyenes 6 év alatt és 70 év felett 0 Ft

 

Hogyan lehet megvásárolni? 

>> A múzeum téli szünete alatt: kényelmesen, online a Jegymester oldalán

>> Nyitvatartási időben: a Jegymesteren kívül a Skanzen jegypénztáraiban a helyszínen, a bejárati épületben (2019-ben a december 7-8-ai és 14-15-ei nyitva tartás alkalmával, 2020-ban a tavaszi nyitástól kezdve a nyitvatartási időben)

 

Mit kínálunk az egész évben? 

>> Figyelje programelőzeteseinket a honlapon és a Facebookon! 2020-ban is számos rendezvénnyel várjuk az érdeklődőket. Tekintse meg videónkat
>> Élő múzeumi, aktív helyszíneink és gyermek-élménypontjaink a legtöbb nyitvatartási napon üzemelnek és előzetes bejelentkezés nélkül is várják a látogatókat. (Ha szeretne megbizonyosodni egy-egy műhely nyitvatartásáról, kérjük, előzetesen látogasson el honlapunkra, vagy tájékozódjon a 06-26/502-537-es telefonszámon.)

Skanzen Kártya bérlet egész éves bérlet kedvezményes Skanzen jegy


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Tematikus tárlatok

Múzeumunk fontos 20. századi témákat is feldolgoz. A paraszti társadalom felbomlásának, a dél-dunántúli lakosságcserének és a málenkij-robotnak is szenteltünk egy-egy tárlatot.