Skanzen Kártya

Váltson Skanzen kártyát, hogy egész évben ingyen látogathassa a Skanzent, és élvezze a Skanzen Kártyához kapcsolódó további előnyöket!
Szerző: Skanzen 2020. március 13.

SKANZEN KÁRTYA A 2022-ES SZEZONRA

 

skanzen_kártya_2022.jpg

 

Vásároljon SKANZEN KÁRTYát saját magának, családjának, vagy akár ajándékba barátainak a teljes 2022-es szezonra és számtalan kedvezményben részesülhet.

 

Mitől különleges ez a kártya a kártyatulajdonosoknak? 

 

Egész éves bérlet a múzeumba - korlátlan alkalommal léphet be a múzeumba. Egy népszerűbb, tömegeket vonzó rendezvényen sorban állás nélkül, soron kívül biztosítja a kártya a kártyatulajonosokat a bejutást.

 

Bérlet a Skanzen Vonatra – ingyenesen használhatja a Skanzen Vonatot (fesztiválos napokon kívül hétköznap és hétvégén)

 

10% kedvezményben részesül a Skanzen boltjaiban és vendéglátóipari egységeiben - Portékabolt, Pékség, Étterem, Skanzen Ház, Resti. Kedvezményét minden 2.000 Ft vásárlása felett érvényesítheti.

 

 Ingyenes parkolás - fesztiválos napokon kívül hétköznap és hétvégén

 

Nyári és napközis tábor – a kártyatulajdonos gyermeke kedvezményesen vehet részt a Skanzen által szervezett táborban (2. gyerekes kedvezményt megkapja az 1. gyereknél is)

 

Gyerekszülinapi zsúrok – a kártyatulajdonos gyermekének szervezett zsúr költségeiből 10% kedvezményt adunk

 

Örökség Műhely foglalkozások – a kártyatulajdonosoknak csak programdíjat kell kifizetniük

 

✓  Meglepetés programok, tematikus séták – programok csak a kártyatulajdonosoknak

 

Minden kártyatulajdonosnak érdemes hírlevelünkre is feliratkoznia, hogy a kártyatulajdonosoknak szervezett exkluzív programokról értesíteni tudjuk.

 

A Múzeum a 194/2021 (IV.26) Kormányrendelet 2. § 2 bekezdés 2a és b pontja értelmében csak koronavírus ellen védett személyt, valamint a felügyelete alatti 18. életévét be nem töltött személyt fogadhat. A Múzeum köteles megtagadni a belépést azon személyektől, akik oltottságukat vagy életkorukat (18 év alatti) okirattal nem tudják bizonyítani.

 

 

 Típus Részletek Ár
 Felnőtt  26-62 év között 8.000 Ft
 Diák  6-26 év között 4.000 Ft
Nyugdíjas  62-70 között 4.000 Ft
Családi gyerek 18 év alatt, gyermekenként, 
2 vagy több gyerek esetén
3.400 Ft
Ingyenes 6 év alatt és 70 év felett 0 Ft

 

Hogyan lehet megvásárolni? 

>> Egész évben: kényelmesen, online a Jegymester oldalán

>> Nyitva tartási időben: a Jegymesteren kívül a Skanzen jegypénztáraiban a helyszínen, a bejárati épületben nyitva tartási időben 

 

Mit kínálunk az egész évben? 

>> Figyelje programelőzeteseinket a honlapon, a Facebookon és az Instagramon! 2022-ben is számos rendezvénnyel várjuk az érdeklődőket. 
>> Élő múzeumi, aktív helyszíneink és gyermek-élménypontjaink a legtöbb nyitvatartási napon üzemelnek és előzetes bejelentkezés nélkül is várják a látogatókat. (Ha szeretne megbizonyosodni egy-egy műhely nyitvatartásáról, kérjük, előzetesen látogasson el honlapunkra, vagy tájékozódjon a 06-26/502-537-es telefonszámon.)

Skanzen Kártya bérlet egész éves bérlet kedvezményes Skanzen jegy


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Legyél a Skanzen Vonat önkéntese

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum önkéntes programja EGYEDÜLÁLLÓ, INGYENES képzési lehetőséget kínál a vasút és a régmúlt kedvelőinek. A jelentkezők a tanfolyam sikeres elvégzése...