Az Év Helyszíne Szavazás 2018

Segítsen, hogy megtudjuk, melyik volt idén a legnépszerűbb helyszín a Skanzenben! Szavazzon Ön is Az Év helyszínére!
Szerző: Skanzen 2018. július 13.

 szentendreiskanzen_evhelyszineszavazas.jpg

 

Szavazzon kedvenc skanzenes helyszínére!
Maradandó élményt szerzett valamelyik skanzenes helyszín feldezése? Szívesen kapcsolódott be valamelyik aktív tevékenységbe a múzeum látogatásakor? Van olyan helyszín, amelyet kifejezetten ajánlana másoknak is?

A múzeum 60 hektárja számos érdekes helyszínt rejt. Segítsen, hogy megtudjuk, melyik volt idén a legnépszerűbb! Listába szedtük a múzeum legkedveltebb pontjait, az aktív helyszíneket és a gyermek-élménypontokat, hogy megtudjuk, melyik nyerte el legjobban a látogatók tetszését. Az elsőként tavaly indított Év Helyszíne látogatói szavazás sikerén felbuzdulva idén ismét lehet választani. 

 

Idén becsatlakoztak új helyszíneink: a Fa-ház, a Fény Háza és a múzeum új pihenői is felkerültek a listára. Ezúttal már most, a szezon ideje alatt is le lehet adni a voksot. Indulhat a szavazás!

 

Az alábbi linken könnyedén, egy perc alatt leadhatja szavazát arra a helyre, mely Ön szerint a a Skanzen legjobb helyszíne!

 

A teljes listához és a szavazáshoz kattintson ide.

A szavazás a szezon végén november 4-én, éjfélkor zárul.

Köszönjük visszajelzését!

az év helyszíne szavazás


Kapcsolódó cikkek
Tanulás

Heted7 Tábor 2019

Várjuk a 6-12 éves gyerekeket nyári napközis táborainkba, ahol a Skanzen egyedi lehetőségeit kihasználva tartalmas és szórakoztató időtöltést kínálunk.