Skanzen Love Tour pároknak

Randizzatok a Skanzenben vagy éljétek át újra az ismerkedés pillanatait! Önállóan játszható, pecsétgyűjtő túra a párválasztás, ismerkedés, esküvő témáihoz.
Szerző: Skanzen 2018. augusztus 29.

skanzen_lovetour.jpg

 

Randizzatok a Skanzenben

vagy éljétek át újra az ismerkedés pillanatait!

Sétátok során megtudhatjátok, milyen szokások kapcsolódtak egykor az ismerkedéshez, a párválasztáshoz, esküvőhöz. Gyűjtsétek a pecséteket az egyes helyszíneken!

 

Hogyan játszhatjátok?

 

1. Menetlevél: Szükségetek lesz egy menetlevélre, melyet a bejárat Információs Pultjánál kérhettek el!

 

TIPP: Itt eldönthetitek, hogy biciklivel, vonattal, vagy gyalog szeretnétek bejárni az állomásokat.

 

2. Pecsétek: Keressétek a pecséteket a múzeumi térkép segítségével, az állomásokon kihelyezve vagy az ottani kiállításőröknél!

 

3. Szerelmi szuvenír: Ha teljesítettétek az állomást, jöhet a pecsét a menetlevélre. A túra végén a pecséteket beválthatjátok egy apróságra a Portékaboltban, amelyet emlékül hazavihettek.

 

TIPP: Ha megéheztetek, jó idő esetén piknikezhettek a zöldben, vagy kipróbálhatjátok a Jászárokszállási Fogadó menüajánlatát.

 

Tetszett a túra?
Készítsetek fotókat és töltsétek fel őket Instagramra vagy Facebookra a #skanzenlove hashtaggel, vagy pedig küldjétek el nekünk a skanzenlove@gmail.com emailcímre.

 

Hozd el Őt, és ismerjétek meg közelebbről a múzeumot és egyben egymást is!

 

Hasznos infó: 2018. október 16-tól a Felső Tiszavidék tájegység filmforgatás miatt november 4-ig, azaz az idei szezon végéig lezárásra kerül. Mivel ez a Love Tour egyes állomásait is érinti, a túra ebben az időszakban csak korlátozottan járható be (7 állomásból 3 nem közelíthető meg - a többi teljesítése esetén a pecsétek továbbra is beválthatók). Javasoljuk ezen állomások helyett a múzeum többi részének felfedezését, hiszen az eredeti útvonalból is számos izgalmas helyszínt hagytunk ki a terület nagysága miatt. Jó barangolást!

love tour skanzen love tour túra pároknak túra programok program


Kapcsolódó cikkek
Fedezze fel online

Skanzen App

Járja be Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeumát a Skanzen telefonos alkalmazása segítségével! Online térkép, tematikus túrák, kiállításvezető, játék és sok más egy helyen.
Szolgáltatások

Turisztikai programok

Szeretne kóstolót kapni Magyarországból? Ízletesen és élményszerűen mutatjuk be hazánk értékeit. Tekintse meg a szentendrei Skanzen turisztikai ajánlatait!
Látogatás

Tematikus tárlatok

Múzeumunk fontos 20. századi témákat is feldolgoz. A paraszti társadalom felbomlásának, a dél-dunántúli lakosságcserének és a málenkij-robotnak is szenteltünk egy-egy tárlatot.