Skanzen Love Tour pároknak

Randizzatok a Skanzenben vagy éljétek át újra az ismerkedés pillanatait! Önállóan játszható, pecsétgyűjtő túra a párválasztás, ismerkedés, esküvő témáihoz.
Szerző: Skanzen 2018. augusztus 29.

skanzen_lovetour.jpg

 

Randizzatok a Skanzenben

vagy éljétek át újra az ismerkedés pillanatait!

Sétátok során megtudhatjátok, milyen szokások kapcsolódtak egykor az ismerkedéshez, a párválasztáshoz, esküvőhöz. Gyűjtsétek a pecséteket az egyes helyszíneken!

 

Hogyan játszhatjátok?

 

1. Menetlevél: Szükségetek lesz egy menetlevélre, melyet a bejárat Információs Pultjánál kérhettek el!

 

TIPP: Itt eldönthetitek, hogy biciklivel, vonattal, vagy gyalog szeretnétek bejárni az állomásokat.

 

2. Pecsétek: Keressétek a pecséteket a múzeumi térkép segítségével, az állomásokon kihelyezve vagy az ottani kiállításőröknél!

 

3. Szerelmi szuvenír: Ha teljesítettétek az állomást, jöhet a pecsét a menetlevélre. A túra végén a pecséteket beválthatjátok egy apróságra a Portékaboltban, amelyet emlékül hazavihettek.

 

TIPP: Ha megéheztetek, jó idő esetén piknikezhettek a zöldben, vagy kipróbálhatjátok a Jászárokszállási Fogadó menüajánlatát.

 

Tetszett a túra?
Készítsetek fotókat és töltsétek fel őket Instagramra vagy Facebookra a #skanzenlove hashtaggel, vagy pedig küldjétek el nekünk a skanzenlove@gmail.com emailcímre.

 

Hozd el Őt, és ismerjétek meg közelebbről a múzeumot és egyben egymást is!

 

Hasznos infó: 2018. október 16-tól a Felső Tiszavidék tájegység filmforgatás miatt november 4-ig, azaz az idei szezon végéig lezárásra kerül. Mivel ez a Love Tour egyes állomásait is érinti, a túra ebben az időszakban csak korlátozottan járható be (7 állomásból 3 nem közelíthető meg - a többi teljesítése esetén a pecsétek továbbra is beválthatók). Javasoljuk ezen állomások helyett a múzeum többi részének felfedezését, hiszen az eredeti útvonalból is számos izgalmas helyszínt hagytunk ki a terület nagysága miatt. Jó barangolást!

love tour skanzen love tour túra pároknak túra programok program


Kapcsolódó cikkek
Fedezze fel online

Skanzen App

Járja be Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeumát a Skanzen telefonos alkalmazása segítségével! Online térkép, tematikus túrák, kiállításvezető, játék és sok más egy helyen.