Fotózási helyszín

Divatfotózás, portré-, családi- vagy párfotózás. Rusztikus hangulat, mesebeli falusi környezet, vagy éppen kisvárosi retro, egyedi enteriőrök.
Szerző: 2016. július 28.

 

A szentendrei Skanzenben előzetes egyeztetés után lehetőség van divatfotók, portrék, tájképek, épületek fotózására.

 

Fotózás1.jpg

 

A Skanzen, olyan mint egy nagy díszlet, nem csak a házak belsejében lévő enteriőrök hanem a tájegységeket bemutató részek is előre megkomponálva kerültek kialakításra.

 

A különleges helyszínt kereső fotósok a Skanzenben biztosan találnak olyan épületet, udvart, rusztikus közeget ahol szép és egyedi képek készülhetnek.

 

Fotózás2.jpg

 

A teljesség igénye nélkül ajánlom figyelmükbe az alábbi fotózási helyszíneket:

 

312 épület, felszentelt templomok, fa harangláb, Kálvária domb, működő vízimalom, temető, szélmalom, vasútállomás, működő korabeli diesel motorvonat, macskaköves főtér, eredeti Római kori rom a Villa Rustica, boros pincék, pinceház, kékfestőműhely, tímárműhely, működő pékség, alföldi tanya állatokkal, nemesi kúria, Amfiteátrum.

 

 Fotózás3.jpg

 

A Skanzen területének, tájegységeinek, épületeinek fotózás céljából történő bérbe vétele kapcsán keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

 

Róna Kriszta

rendezvényszervező

Telefon: 06 26/502-561

mobil: +36 30 835 9110

E-mail: rona.kriszta@sznm.hu

 

rusztikus közeg falusi hangulat kisvárosi miliő retro egyedi fitózási helyszín Skanzen fotózás mesebeli helyszín szabadtéri fotózás


Kapcsolódó cikkek
A Skanzen

Robog a Skanzen!

A ROBOG A SKANZEN utazóprojekttel olyan településekre látogatunk vissza, ahonnan annak idején tárgyi és építészeti emlékeket gyűjtöttünk múzeumunkba.
Látogatás

Skanzen Futóbérlet

Kapcsolódjon ki aktívan a Skanzenben! Nem mindennapi, természetvédelmi területen, 100-200 éves épületek között, biztonságban sportolhat, futhat a Skanzenben. Nevezzen be egy körre!

Intézményeink