Rendezvényhelyszínek

Számos zártkörű rendezvénynek adhat helyet a Skanzen. Csapatépítő vagy családi nap, céges rendezvény, konferencia, esküvő esetén is ideális választás lehet múzeumunk.
Szerző: Skanzen 2018. február 06.

A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző épületek és udvaraik, konferenciatermeink, templomaink, fogadónk, vigadónk és borozónk csodálatos helyszínt adnak a legkülönfélébb programok megszervezéséhez.

 

Miért érdemes bennünket választani?

✓  Rendezvényéhez egy igazán különleges, autentikus környezetet ajánlunk.

 Múzeumunk 60 hektáros területe alkalmas a legkisebb családi találkozóktól a legnagyobb családi napok megszervezésére is. Legnagyobb rendezvényünk alkalmával 14.000 fő részére tudtunk helyet biztosítani.

 A múzeum nagy területe, környezete alkalmas arra, hogy a programok széles választékát tudjuk ajánlani, illetve lehetőség van a különleges egyedi igények kielégítésére is.

Eddig több száz különböző típusú rendezvényt tartottunk, az eddig szerzett tapasztalatainkat, ötleteinket, élményeinket, partnereink visszajelzéseit mind felhasználjuk a következő rendezvények megszervezéséhez.

 A Skanzenen belül működő Jászárokszállási Fogadó gasztronómiai kínálata az étkezési igényeket teljes mértékben kielégíti, az egyedi elképzeléseknek megfelelően

 
Ismerje meg új és megújult  helyszíneinket!

2018-tól megújult és kibővített helyszínekkel várjuk Önöket. Felépült a Skanzen Vigadó, megújult az étterem kínálata és megjelenése, csapatunk minőségi cateringgel és komplex szolgáltatáscsomaggal igyekszik kielégíteni a legkülönfélébb igényeket. Elérhetőségeinken szívesen nyújtunk részletesebb tájékoztatást foglalható helyszíneinkről és egyéb kínálatunkról.

 

ÚJ HELYSZÍN: Skanzen Vigadó 

Sokak számára ismerős lehet a Skanzen Vigadó, hiszen az eredetileg 1910-ből származó épületet a 2013-ban bezárt Vidámparkból telepítettük át. 1896-ban, az Ős Budavár mulató negyedben található Angol Park legnagyobb látványossága volt a favázas épület. A korábban nyári varieték, kabarészínházak, kávéházak, vendéglők számára otthont adó építmény lebontása előtt a Vidámpark dodgemként működött. 2018-tól a Skanzen legnagyobb befogadóképességű zárt rendezvényszíneként működik.

Az összesen 500 nm-es rendezvényház konferencia-elrendezéssel maximum 300 fő, körbankett elrendezéssel pedig 250 fő befogadására alkalmas. A kitűnő technikai felszereltség (15 nm-es led panel, teljes hangosítás, padlófűtés) mellett a rendezvényhelyszín közvetlenül kapcsolódik a Jászárokszállási Fogadó konyhájához, így a tányér, tál vagy büfészervíz is megvalósítható. (Kapcsolat: Fodor Zsófia +36 30/322-9454; fogado@sznm.hu )

 
skanzenvigado_kulsonezet_2018.jpg

skanzenvigado_belsonezet_2018.jpg

 

MEGÚJULT HELYSZÍN: Kocsiszín a Jászárokszállási Fogadóban

A 2017-ben átadott modern, és egyben természetközeli hangulatú Kocsiszín kiváló helyszín lakodalmak, bálok, bankettek lebonyolítására. Kapacitása: 180 fő, mely a Skanzen Vigadóval vagy nyáron a Fogadó belső udvarával bővíthető. (Kapcsolat: Fodor Zsófia +36 30/322-9454; fogado@sznm.hu )

A Jászárokszállási Fogadó kemencés terme
Céges vagy baráti összejövetelek, vacsorák esetén a Jászárokszállási Fogadó otthonos, családias Kemencés terme várja a vendégeket. Kapacitása: 60-80 fő (Kapcsolat: Fodor Zsófia +36 30/322-9454; fogado@sznm.hu )

 

Skanzen_vip_terem.jpg

 

VIP terem a Jászárokszállási Fogadóban
Kislétszámú fogadások, összejövetelek, protokolláris rendezvények ideális helyszíne a Jászárokszállási Fogadó 2 különterme, melyek befogadóképessége: 25 – 25 fő (Kapcsolat: Fodor Zsófia +36 30/322-9454; fogado@sznm.hu )

 

skanzen_vip_terem.jpg

 

Egyéb népszerű rendezvényhelyszíneink...

 

Kisbodaki pajta

A Kisalföld tájegység Kisbodaki pajtájában 150 fő számára is hangulatos, étkezéssel egybekötött, ültetett rendezvényeket, esküvőket tudunk biztosítani. Figyelem! Még vannak foglalható időpontok 2018. júliusára és augusztusára!

 

skanzen_kisbodaki_pajta.jpg

 

Mádi Pinceétterem

A pinceétterem 55-70 fős vacsorák, fogadások, kisebb esküvők kitűnő helyszíne. 

 

 

Pinceborozó 

Köztéri pinceborozónk hangulatos termében népszerű programunk a felföldi kézműves borokat kínáló borkóstoló. A Köztéri Pince befogadóképessége 40 fő.

 

Amfiteátrum
Szabadtéri színpadunk alkalmas egésznapos rendezvények, családi napok, előadások, koncertek, néptáncbemutatók és még sok más program megszervezésére. Bővebb infó itt.

 

skanzen_amfiteatrum_szinpad.jpg


Nagyrét

A múzeum közepén, az Amfiteátrum mellett fekvő 13000 m² területű Nagyrétet nagy létszámú rendezvényekre, elsősorban céges családi napokra ajánljuk. Sportvetélkedők, játékok lebonyolítására alkalmas.


Felszentelt templomok

Felszentelt templomaink esküvők, keresztelők kedvelt helyszínei. 
>> Esküvő a Skanzenben

 

 Református templom.jpg

  

Konferenciatermek és tárgyalótermek

Konferenciatermünk és tárgyalótermeink alkalmasak rendezvények, megbeszélések, konferenciák és más jellegű összejövetelek megrendezésére. A konferenciateremhez kapcsolódó nagy, panorámás terasz állófogadások megszervezésének lehet tökéletes helyszíne. A konferenciaterem befogadóképessége 150-200 fő, tárgyalótermeink befogadóképessége 14-22 fő. Bővebb információt a konferenciateremről itt olvashat.

 

  skanzen_konferenciaterem.jpg

 

REFERENCIÁINK

A teljesség igénye nélkül néhány példa az elmúlt években megszervezett rendezvényeink közül:

- Protokoll rendezvényeink: Károly herceg magánlátogatása, őfelsége II. Albert belga király és felesége, Paola királyné, őfelsége a japán császár, hazánkban szolgálatot teljesítő nagykövetek és feleségeik. Honvédelmi Minisztérium, Külügyminisztérium protokollrendezvényei.

- A Magyar Telekom Nyrt. családi napjai és csapatépítő tréningjei

- A Magyar Villamos Művek (MVM Zrt.) több alkalommal megrendezett családi napja

- A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara családi napja

- A Intercontinental Budapest családi napja

- A Nemzeti Erőforrás Minisztérium köztisztviselői napja 

- Az Unilever Magyarország Kft. termékbemutató rendezvénye

- A Telenor családi napja

 

Kapcsolat

Róna Kriszta

rendezvényszervező

Telefon: 06 26/502-561

(hétfőtől péntekig 09.00-15.00)

E-mail: rona.kriszta@sznm.hu

rendezvényhelyszín fogadó konferenciaterem borozó szabadtéri színpad amfiteátrum mádi borozó jászárokszállási fogadó fogadó


Kapcsolódó cikkek
Szolgáltatások

Csapatépítés

Csapatélményt, kreativitást és játékos szórakozást ígér mindenkinek útvesztőkkel, rejtélyekkel, kalandokkal teli outdoor csapatépítő kínálatunk.

Intézményeink