Rendezvényhelyszínek

Számos zártkörű rendezvénynek adhat helyet a Skanzen. Csapatépítő vagy családi nap, céges rendezvény, konferencia, esküvő esetén is ideális választás lehet múzeumunk.
Szerző: Skanzen 2018. február 06.

A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző épületek és udvaraik, konferenciatermeink, templomaink, fogadónk, vigadónk és borozónk csodálatos helyszínt adnak a legkülönfélébb programok megszervezéséhez.

 

Miért érdemes bennünket választani?

✓  Rendezvényéhez egy igazán különleges, autentikus környezetet ajánlunk.

 Múzeumunk 60 hektáros területe alkalmas a legkisebb családi találkozóktól a legnagyobb családi napok megszervezésére is. Legnagyobb rendezvényünk alkalmával 14.000 fő részére tudtunk helyet biztosítani.

 A múzeum nagy területe, környezete alkalmas arra, hogy a programok széles választékát tudjuk ajánlani, illetve lehetőség van a különleges egyedi igények kielégítésére is.

Eddig több száz különböző típusú rendezvényt tartottunk, az eddig szerzett tapasztalatainkat, ötleteinket, élményeinket, partnereink visszajelzéseit mind felhasználjuk a következő rendezvények megszervezéséhez.

 A Skanzenen belül működő Jászárokszállási Fogadó gasztronómiai kínálata az étkezési igényeket teljes mértékben kielégíti, az egyedi elképzeléseknek megfelelően

 
Ismerje meg új és megújult  helyszíneinket!

2018-tól megújult és kibővített helyszínekkel várjuk Önöket. Felépült a Skanzen Vigadó, megújult az étterem kínálata és megjelenése, csapatunk minőségi cateringgel és komplex szolgáltatáscsomaggal igyekszik kielégíteni a legkülönfélébb igényeket. Elérhetőségeinken szívesen nyújtunk részletesebb tájékoztatást foglalható helyszíneinkről és egyéb kínálatunkról.

 

ÚJ HELYSZÍN: Skanzen Vigadó 

Sokak számára ismerős lehet a Skanzen Vigadó, hiszen az eredetileg 1910-ből származó épületet a 2013-ban bezárt Vidámparkból telepítettük át. 1896-ban, az Ős Budavár mulató negyedben található Angol Park legnagyobb látványossága volt a favázas épület. A korábban nyári varieték, kabarészínházak, kávéházak, vendéglők számára otthont adó építmény lebontása előtt a Vidámpark dodgemként működött. 2018-tól a Skanzen legnagyobb befogadóképességű zárt rendezvényszíneként működik.

Az összesen 500 nm-es rendezvényház színházi széksoros elrendezéssel több mint 500 fő, körbankett elrendezéssel pedig 400 fő befogadására alkalmas. A kitűnő technikai felszereltség (15 nm-es led panel, teljes hangosítás, padlófűtés) mellett a rendezvényhelyszín közvetlenül kapcsolódik a Jászárokszállási Fogadó konyhájához, így a tányér, tál vagy büfészervíz is megvalósítható. (Kapcsolat: Hadnagy Attila +36 30/618 62 30; fogado@sznm.hu )

 
skanzenvigado_kulsonezet_2018.jpg

skanzenvigado_belsonezet_2018.jpg

 

MEGÚJULT HELYSZÍN: Kocsiszín a Jászárokszállási Fogadóban

A 2017-ben átadott modern, és egyben természetközeli hangulatú Kocsiszín kiváló helyszín lakodalmak, bálok, bankettek lebonyolítására. Kapacitása: 180 fő, mely a Skanzen Vigadóval vagy nyáron a Fogadó belső udvarával bővíthető. (Kapcsolat: Fodor Zsófia +36 30/322-9454; fogado@skanzen.hu )

A Jászárokszállási Fogadó kemencés terme
Céges vagy baráti összejövetelek, vacsorák esetén a Jászárokszállási Fogadó otthonos, családias Kemencés terme várja a vendégeket. Kapacitása: 60-80 fő (Kapcsolat: Hadnagy Attila +36 30/618 62 30; fogado@sznm.hu)

 

Skanzen_vip_terem.jpg

 

VIP terem a Jászárokszállási Fogadóban
Kislétszámú fogadások, összejövetelek, protokolláris rendezvények ideális helyszíne a Jászárokszállási Fogadó 2 különterme, melyek befogadóképessége: 25 – 25 fő (Kapcsolat: Hadnagy Attila +36 30/618 62 30; fogado@sznm.hu)

 

skanzen_vip_terem.jpg

 

Egyéb népszerű rendezvényhelyszíneink...

 

Kisbodaki pajta

A Kisalföld tájegység Kisbodaki pajtájában 100 fő számára is hangulatos, étkezéssel egybekötött, ültetett rendezvényeket, esküvőket tudunk biztosítani. 

 

skanzen_kisbodaki_pajta.jpg

 

Mádi Pinceétterem

A pinceétterem 55-70 fős vacsorák, fogadások, kisebb esküvők kitűnő helyszíne. 

 

 

Pinceborozó 

Köztéri pinceborozónk hangulatos termében népszerű programunk a felföldi kézműves borokat kínáló borkóstoló. A Köztéri Pince befogadóképessége 40 fő.

 

Felszentelt templomok

Felszentelt templomaink esküvők, keresztelők kedvelt helyszínei. 
>> Esküvő a Skanzenben

 

 Református templom.jpg

  

Konferenciatermek és tárgyalótermek

Konferenciatermünk és tárgyalótermeink alkalmasak rendezvények, megbeszélések, konferenciák és más jellegű összejövetelek megrendezésére. A konferenciateremhez kapcsolódó nagy, panorámás terasz állófogadások megszervezésének lehet tökéletes helyszíne. A konferenciaterem befogadóképessége 150-200 fő, tárgyalótermeink befogadóképessége 14-22 fő. Bővebb információt a konferenciateremről itt olvashat.

 

  skanzen_konferenciaterem.jpg

 

REFERENCIÁINK

A teljesség igénye nélkül néhány példa az elmúlt években megszervezett rendezvényeink közül:

- Protokoll rendezvényeink: Károly herceg magánlátogatása, őfelsége II. Albert belga király és felesége, Paola királyné, őfelsége a japán császár, hazánkban szolgálatot teljesítő nagykövetek és feleségeik. Honvédelmi Minisztérium, Külügyminisztérium protokollrendezvényei.

- A Magyar Telekom Nyrt. családi napjai és csapatépítő tréningjei

- A Magyar Villamos Művek (MVM Zrt.) több alkalommal megrendezett családi napja

- A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara családi napja

- A Intercontinental Budapest családi napja

- A Nemzeti Erőforrás Minisztérium köztisztviselői napja 

- Az Unilever Magyarország Kft. termékbemutató rendezvénye

- A Telenor családi napja

 

KAPCSOLAT

 

Róna Kriszta

rendezvényszervező

rona.kriszta@skanzen.hu

+36 06 26 502 561 

+36 30 835 9110

(hétfőtől péntekig 09.00-15.00)

 

Kutasi Rita
rendezvényszervező

kutasi.rita@skanzen.hu

+36 30 698 01 28

+36 26 502 515

(hétfőtől péntekig 09.00-15.00)

rendezvényhelyszín fogadó konferenciaterem borozó szabadtéri színpad amfiteátrum mádi borozó jászárokszállási fogadó fogadó


Kapcsolódó cikkek
Szolgáltatások

Céges családi napok

Szervezzen munkatársainak egy igazán élménydús családi napot! A szentendrei Skanzenben a kisebb létszámú csoportoktól a több ezer fős csapatokig fogadjuk az igényeket.
Látogatás

Tematikus tárlatok

Múzeumunk fontos 20. századi témákat is feldolgoz. A paraszti társadalom felbomlásának, a dél-dunántúli lakosságcserének és a málenkij-robotnak is szenteltünk egy-egy tárlatot.
Tanulás

Témanapok

Több osztály számára foglalható foglalkozások az év-kör különböző időszakához, jeles napjaihoz kapcsolódóan.