Rendezvényhelyszínek

Számos zártkörű rendezvénynek adhat helyet a Skanzen. Csapatépítő vagy családi nap, konferencia, születésnap vagy esküvő esetén is ideális választás lehet múzeumunk.
Szerző: Skanzen 2018. február 06.

A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző épületek és udvaraik, konferenciatermeink, templomaink, fogadónk és borozónk csodálatos helyszínt adnak a legkülönfélébb programok megszervezéséhez.

 

Miért érdemes bennünket választani?

✓  Rendezvényéhez egy igazán különleges, autentikus környezetet ajánlunk.

 Múzeumunk 60 hektáros területe alkalmas a legkisebb családi találkozóktól a legnagyobb családi napok megszervezésére is. Legnagyobb rendezvényünk alkalmával 14.000 fő részére tudtunk helyet biztosítani.

 A múzeum nagy területe, környezete alkalmas arra, hogy a programok széles választékát tudjuk ajánlani, illetve lehetőség van a különleges egyedi igények kielégítésére is.

 Eddig több száz különböző típusú rendezvényt tartottunk, az eddig szerzett tapasztalatainkat, ötleteinket, élményeinket, partnereink visszajelzéseit mind felhasználjuk a következő rendezvények megszervezéséhez.

 A Skanzenen belül működő Jászárokszállási Fogadó gasztronómiai kínálata az étkezési igényeket teljes mértékben kielégíti, az egyedi elképzeléseknek megfelelően

 

A rendezvények jellegétől függően a következő helyszíneinket ajánljunk Önöknek:

 

A múzeum állandó kiállítása

A 8 tájegységünkben elhelyezett 312 kiállítási épület nem csak a népi kultúra gazdag bemutatására alkalmas.  Az épületekben és udvaraikban arra is lehetőség van, hogy mi magunk is megtapasztalhassuk, kipróbálhassuk a kézműves tevékenységeket, ház körüli munkákat, a falusi életet, ünnepeket, szokásokat. A gondosan összeállított, mindig egy kis humorral is fűszerezett, játékos feladatok, vetélkedők keretében nem csak sok ismerettel, hanem rengeteg élménnyel, szívünknek talán ismerős, újra felelevenedő érzésekkel gazdagodhatunk. A különböző programok megszervezésére múzeumunk bármely tájegységében lehetőség van a rendezvény jellegétől függően. Ismerje meg tájegységeinket!

 

hungarianopenairmuseum.jpg

 

Kocsiszín (Jászárokszállási Fogadó)

A 2017-ben átadott modern, és egyben természetközeli hangulatú Kocsiszín kiváló helyszín lakodalmak, bálok, bankettek lebonyolítására. Kapacitása: 180 fő, mely a Skanzen Vigadóval vagy nyáron a Fogadó belső udvarával bővíthető. (Kapcsolat: Fodor Zsófia +36 30/322-9454; fogado@sznm.hu )

 

Kisbodaki pajta

A Kisalföld tájegység Kisbodaki pajtájában 150 fő számára is hangulatos, étkezéssel egybekötött, ültetett rendezvényeket, esküvőket tudunk biztosítani. Figyelem! Még vannak foglalható időpontok 2018. júliusára és augusztusára!

 

skanzen_kisbodaki_pajta.jpg

 

Amfiteátrum
Szabadtéri színpadunk alkalmas egésznapos rendezvények, családi napok, előadások, koncertek, néptáncbemutatók és még sok más program megszervezésére. Bővebb infó itt.

 

skanzen_amfiteatrum_szinpad.jpg


Nagyrét

A múzeum közepén, az Amfiteátrum mellett fekvő 13000 m² területű Nagyrétet nagy létszámú rendezvényekre, elsősorban céges családi napokra ajánljuk. Sportvetélkedők, játékok lebonyolítására alkalmas.


Felszentelt templomok

Felszentelt templomaink esküvők, keresztelők kedvelt helyszínei. 
>> Esküvő a Skanzenben

 

 Református templom.jpg

 

Kemencés terem (Jászárokszállási Fogadó)
Céges vagy baráti összejövetelek, vacsorák esetén a Jászárokszállási Fogadó otthonos, családias Kemencés terme várja a vendégeket. Kapacitása: 60-80 fő (Kapcsolat: Fodor Zsófia +36 30/322-9454; fogado@sznm.hu )

 

VIP Terem (Jászárokszállási Fogadó)
Kislétszámú fogadások, összejövetelek, protokolláris rendezvények ideális helyszíne a Jászárokszállási Fogadó 2 különterme, melyek befogadóképessége: 25 – 25 fő (Kapcsolat: Fodor Zsófia +36 30/322-9454; fogado@sznm.hu )

 

Mádi Pinceétterem

A pinceétterem 55-70 fős vacsorák, fogadások, kisebb esküvők kitűnő helyszíne. 

 

 

Pinceborozó 

Köztéri pinceborozónk hangulatos termében népszerű programunk a felföldi kézműves borokat kínáló borkóstoló. A Köztéri Pince befogadóképessége 40 fő.

 

Konferenciatermek és tárgyalótermek

Konferenciatermünk és tárgyalótermeink alkalmasak rendezvények, megbeszélések, konferenciák és más jellegű összejövetelek megrendezésére. A konferenciateremhez kapcsolódó nagy, panorámás terasz állófogadások megszervezésének lehet tökéletes helyszíne. A konferenciaterem befogadóképessége 150-200 fő, tárgyalótermeink befogadóképessége 14-22 fő. Bővebb információt a konferenciateremről itt olvashat.

 

  skanzen_konferenciaterem.jpg

 

 

REFERENCIÁINK

A teljesség igénye nélkül néhány példa az elmúlt években megszervezett rendezvényeink közül:

- Protokoll rendezvényeink: Károly herceg magánlátogatása, őfelsége II. Albert belga király és felesége, Paola királyné, őfelsége a japán császár, hazánkban szolgálatot teljesítő nagykövetek és feleségeik. Honvédelmi Minisztérium, Külügyminisztérium protokollrendezvényei.

- A Magyar Telekom Nyrt. családi napjai és csapatépítő tréningjei

- A Magyar Villamos Művek (MVM Zrt.) több alkalommal megrendezett családi napja

- A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara családi napja

- A Intercontinental Budapest családi napja

- A Nemzeti Erőforrás Minisztérium köztisztviselői napja 

- Az Unilever Magyarország Kft. termékbemutató rendezvénye

- A Telenor családi napja

 

Kapcsolat

Róna Kriszta

rendezvényszervező

Telefon: 06 26/502-561

(hétfőtől péntekig 09.00-15.00)

E-mail: rona.kriszta@sznm.hu

rendezvényhelyszín fogadó konferenciaterem borozó szabadtéri színpad amfiteátrum mádi borozó jászárokszállási fogadó fogadó


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Élő Történelem

A Skanzen idei szezonjának egyik fő látványosságával, az Élő Történelemmel invitálja a látogatókat a múzeumba a nyári szezonban.

Intézményeink