Felnőtt születésnap a Skanzenben

Emlékezetes születésnapot szeretne? Tartsa a szentendrei Skanzenben születésnapját, ahol a Mádi borozó különtermében ünnepelhet családjával, barátaival.
Szerző: 2014. december 11.

Nem mindennapi helyszínen a Mádi borozó különtermében (50-70 fő befogadására képes) tarhatja meg születésnapját.

Családjával, barátaival itt nem csak ünnepelhet, ehet ihat, akár táncolhat is, miközben kultúrális ismereteit is gyarapíthatja.

 

Az ünnepeltnek az ajándékot, a Skanzen adja!

 

II. te.jpg

 

  • A születésnapra érkezők a főbejárattól a Skanzen vonattal indulnak el a Felföldi -Mezőváros közepén található Mádi borozóba.
  • A borozóba érkezés előtt tárlatvezetés keretében megismerkednek a tájegység jellegzetes házaival (Gyöngyöstől Tokajig), a gönci hordóval, a huszita házzal, megnézhetik hogyan teltek napjai a borosgazdának, kőfaragónak, csizmadiának. Megtekinthetik, hogyan nézett ki egy szatócsbolt a 19. században.

 

Borozó.jpg

 

  • A tárlatvezetés végén megérkeznek a borozóba, ahol a különterembe betérve sommelier kínálja a tájegység jellegzetes borait.

A borkóstoló során gyöngyösi és tokaji borokból összeállított Olaszrizling, Irsai Olivér, Tokaji Furmint kései szüretelésű, Sárgamuskotály, Édes Szamorodni borokat kóstolhatnak.

Aki a kiadós séta után és borozás közben megéhezett azt kemencében sütött, friss kenyérlángossal kínáljuk vagy a magyaros pusztatálon lévő finomságok közül csemegézhet.

 

Magyaros hidegtál.jpg

 

  • A borkóstolás (helyette más italcsomag is választható), evés után a múzeum nyitvatartási idejében a skanzen további része szabadon megtekinthető.
  • Születésnapi torta behozható.
  • A program végeztével előzetes egyeztetés után a borozóban tovább folytatódhat a születésnap, a borkóstolón túli fogyasztást az ár nem tartalmazza.

 

A 3-4 órás program ára: 7.000 - 9.000 Ft/fő

vonatozás - tárlatvezetés – borkóstolás - étkezés (kenyérlángos vagy magyaros pusztai hidegtál)

 

A program egész évben megrendelhető.

A program leírása tájékoztató jellegű, egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni!

A program részleteiről érdeklődjön kolléganőinknél:

  

Róna Kriszta

rendezvényszervező

Telefon: 06 26/502-561

E-mail: rona.kriszta@sznm.hu

születésnap születésnapi zsúr születésnapi buli rendhagyó születésnap


Kapcsolódó cikkek
Szolgáltatások

Rendezvényhelyszínek

Számos zártkörű rendezvénynek adhat helyet a Skanzen. Csapatépítő vagy családi nap, céges rendezvény, konferencia, esküvő esetén is ideális választás lehet múzeumunk.
Szolgáltatások

Csapatépítés

Csapatélményt, kreativitást és játékos szórakozást ígér mindenkinek útvesztőkkel, rejtélyekkel, kalandokkal teli outdoor csapatépítő kínálatunk.
Látogatás

Tematikus tárlatok

Múzeumunk fontos 20. századi témákat is feldolgoz. A paraszti társadalom felbomlásának, a dél-dunántúli lakosságcserének és a málenkij-robotnak is szenteltünk egy-egy tárlatot.
Látogatás

Skanzen Barangoló

ÚJ! Kölcsönözhető túracsomag a Skanzen felfedezésére - foglalkoztató füzettel, kiegészítő játékokkal kedveskedünk a legkisebbeknek!

Intézményeink