Foglalkozás megrendelése

Így rendelheti meg óvodai, iskolai csoportos foglalkozásait (árak, megrendelőlap, kiegészítő információk stb.)
Szerző: Skanzen 2017. május 31.

 gfergethrthrthrthrthrthrthrthht4ezhh.jpg

 

Őszi 20%-os akció osztályoknak!

Most megéri többször is eljönni osztályával még ebben az évben! Abban az esetben, ha egyazon osztály számára több foglalkozást is rendelnek, 20%-os kedvezményt biztosítunk a második foglalkozás árából. Továbbá tantestületi vagy iskolai kiránduláshoz igény szerint fél- vagy egész napos, szakmai vagy tematikus programcsomagokat is összeállítunk.

 

Árak

A múzeumpedagógiai foglalkozás ára magában foglalja a múzeumi belépődíjat. Az egyes foglalkozások árai a leírásoknál megtalálhatóak. Amennyiben egyazon osztály számára foglal több foglalkozást, 20%-os kedvezményt adunk a második foglalkozás árából. Tantestületi vagy iskolai kiránduláshoz igény szerint fél- vagy egész napos, szakmai vagy tematikus programcsomagokat is összeállítunk.

 

A megrendelés menete

A foglalkozások kiválasztásakor kérjük, vegye figyelembe az ajánlott korosztályt, valamint a foglalkozás időtartamát, hogy a gyerekek sikerélménnyel távozhassanak a múzeumból. FONTOS! A Skanzen területe 60 hektár. A foglalkozások helyszínei a bejárattól kb. 10-15 perces sétáva lérhetők el, ezért kérjük, érkezésüket ehhez igazítsák, belekalkulálva a befizetés idejét is!

  

A foglalkozások kezdési időpontjai: 9:30, 11:15, 13:00 és 14:45

- Kérjük, a tervezett látogatás előtt legalább két héttel telefonon egyeztesse velünk a kiválasztott programot!

- Elérhetőség: hétfőtől csütörtökig 8-16:30, pénteken 8-14:00 között: 06 26/502-519; 06 30/655 2536; oktatas@skanzen.hu

- A foglalás véglegesítéséhez írásos megrendelőlap küldése szükséges, mely letölthető innen. Kérjük a kitöltött űrlapot, ezen az emailcímen juttassák el hozzánk: oktatas@skanzen.hu

- A múzeum visszaigazolást küld a megrendelésről, amit kérünk kinyomtatni és a pénztárnál leadni! Ha átutalással kívánnak fizetni, kérjük jelezzék előzetesen telefonon a látogatás előtt legalább két héttel!

- Érkezéskor minden csoport egy térképpel ellátott adatlapot kap a pénztárnál, így könnyedén megtalálja a foglalkozás helyszínét.

ÚJ! Étkezési csomag foglalkozásokhoz
Múzeumunkban lehetőség van tízóraicsomag, uzsonnacsomag és ebéd megrendelésére a múzeumpedagógiai foglalkozáson részt vevő osztályok számára. A megrendelést legkésőbb a csoport érkezése előtt 10 nappal kérjük leadni. A végleges létszámot 48 órával az érkezés előtt kell leadni. (Kérdés esetén Fodor Zsófiánál lehet érdeklődni: 30/322-9454 / fogado@sznm.hu ). (Megrendelőlap az oldal alján).

 

Lemondási feltételek

A foglalkozásokat rossz idő esetén – a foglalkozás témájához illő – fedett helyszíneken tartjuk meg. Szélsőséges időjárás esetén azonban lehetőség van új időpont egyeztetésére. A program lemondása csak írásban történhet a látogatást megelőző hét csütörtökéig. Amennyiben a lemondás a program hetében történik, a megrendelő köteles a megrendelt program árának 50%-át kifizetni. 48 órán belül történő lemondás esetén a megrendelt program teljes ára fizetendő.

 

 

Letölthető dokumentumok:

Múzeumpedagógiai megrendelőlap 2018
Kedvezményes múzeumpedagógiai csomag étkezéssel 2018
MÁV-fogadónyilatkozat

Nyomtatóbarát változat

 

Tartalmas időtöltést, jó szórakozást kívánnak az Ismeretátadási Osztály munkatársai!

foglalkozás megrendelése megrendelés múzeum pedagógusoknak múzeumi kirándulás múzeumpedagógia csoportos látogatás foglalkozások


Kapcsolódó cikkek
Tanulás

Hasznos információk

Mire figyeljünk, ha óvodai vagy iskolai csoportos kirándulást tervezünk a Skanzenben? Itt megtalálhat minden hasznos információt!
Látogatás

Skanzen Love Tour pároknak

Randizzatok a Skanzenben vagy éljétek át újra az ismerkedés pillanatait! Önállóan játszható, pecsétgyűjtő túra a párválasztás, ismerkedés, esküvő témáihoz.
Fedezze fel online

Skanzen App

Járja be Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeumát a Skanzen telefonos alkalmazása segítségével! Online térkép, tematikus túrák, kiállításvezető, játék és sok más egy helyen.