Skanzen Ház - Pékség

Kóstolja meg a Skanzen hagyományos fatüzelésű pékműhelyében készült sós és édes péksüteményeket egy finom kávé mellett Szentendre belvárosában, a Skanzen Házban, a Skanzen Pékségben!
Szerző: 2015. szeptember 01.

Péktermékek egyenesen a Szentendrei Skanzenből! 

 

csigák_briós.jpg

A Skanzen Házban található péktermékeink, kenyereink a Szabadtéri Néprajzi Múzeum területén található pékségünkben nagy gondossággal készülnek, így nemcsak a múzeum látogatói kóstolhatják meg saját készítésű termékeinket.

 

Várjuk Önöket szeretettel Szentendre belvárosában, ahol a kézműves péktermékek mellett isteni kávékból, teákból, Cserpes tejtermékekből és más, kiváló minőségű termékből (olajok, borok, Skanzen szappanok, házi tészák, lekvárok, fűszerek, stb.) is válogathatnak a hozzánk betérők.

 

Cím: Szentendre, Malom utca 2.

Nyitvatartás: kedd-péntek: 08:00-15:00, szombat-vasárnap: 08:00-16:00 (hétfő szünnap) 

Telefon +36 30 947 0456

 

 skanzen ház kívül.jpg

Fizetési módok:

A fizetés készpénzzel vagy bankkártyával lehetséges.

Skanzen Kártyával rendelkező vendégeinknek a fogyasztás/vásárlás végösszegéből 10% kedvezményt adunk!

 

A házról:

A neves Vargha László építész nevét viselő Vargha-ház 2009-ben nemcsak külsejében újult meg, hanem funkciójában is. Így az új épület új nevet is kapott, a Skanzen-házat. A Skanzen-ház földszintjén egy hangulatos pékség és kávézó található. Itt a Skanzen területén működő Pékműhelyben készült termékek kaphatók. Ezáltal Szentendre szívében is megkóstolhatják a vidék ízét az adalékanyagmentes és finom, kézműves péktermékek kedvelői. Az ízletes sós és édes péksütemények és kenyerek mellett többek között minőségi kávé és teakínálat várja a betérőket. 

Skanzen-ház Skanzen Pékség pékáru péksütemény kávé Szentendre belváros


Kapcsolódó cikkek
A Skanzen

FaluFotó

Már elérhető a Magyar Nemzeti Levéltárral közösen lérehozott FaluFotó Adatbázis.
Látogatás

Felhők között

Az Ünnepi Könyvhétre érkezett meg a Skanzen legújabb kiadványa, Weinstock Ernő első világháborós fotóalbumát bemutató Felhők között című könyv.
Szolgáltatások

Rendezvényhelyszínek

Számos zártkörű rendezvénynek adhat helyet a Skanzen. Csapatépítő vagy családi nap, céges rendezvény, konferencia, esküvő esetén is ideális választás lehet múzeumunk.