Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.

Kukorica, puliszka

Kukorica, törökbúza, abból lesz a jó puliszka! Ismerje meg a kukorica útját Amerikától Erdélyig.

Kedves Látogatóink!  Balavásári helyszínünket keddenként zárva tartjuk, a hétvégi napokon viszont puliszkát is lehet kóstolni.

Itt található: XI. Erdély tájegység Balavásári porta

Kukorica, törökbúza, abból lesz a jó puliszka! Ismerje meg a kukorica útját Amerikától Erdélyig, és tudja meg, hogyan készül a kukoricából puliszka: próbálja ki a morzsolást, darálást, szitálást, főzést. Kóstolja meg az egyik legismertebb gluténmentes alapanyagból készült erdélyi ételeket.

Hétköznap kukoricafeldolgozás, hétvégén kóstolás.