Dédanyáink konyhatitkai
Látogatóink egyik legkedveltebb helyszínén szezontól függően helyi készítésű szörpöket, lekvárt, kompotót kóstolhatnak.
Itt található: IX. Nyugat-Dunántúl, Bagladi lakóház
Dédanyáink konyhai praktikái közül főként a tartósítással ismerkedhetnek meg látogatóink a bagladi portán. A már jól bevált módszerek segítségével mesterséges anyagok nélkül teszünk el házi befőttet, szörpöket. Látogatóink egyik legkedveltebb helyszínén szezontól függően helyi készítésű szörpöket, lekvárt, kompótot kóstolhatnak. A finomságok helyi alapanyagokból, a Skanzenben termő gyógynövényekből, gyümölcsökből készülnek. Aki pedig tájjellegű, hagyományos ételek elkészítésére kíváncsi, keresse fel recepttárunkat is!
Nyitva: a főszezonban, a múzeum nyitvatartási idejében minden nap.